GE Pipe a piacon jelenleg fellelhető legnagyobb teljesítményű hőcserélő rendszer

  • egy igen egyszerű berendezés, amelynek segítségével hő közvetíthető egyik helyről a másik helyre
  • egy hagyományos rézcsővel összehasonlítva, ugyanolyan hőmérséklet különbség mellett, több mint ezerszeres hőmennyiségnek az átadására képes
  • megelőzi valamennyi összehasonlítható hőcserélő rendszer teljesítményét
  • ugyan nem az egyetlen hőátadási módszer – viszont ez a LEGJOBB és a LEGKEDVEZŐBB!

A GE hőcserélő berendezések megtérülése és számított hozama – beleértve a berendezés szerelését és üzemeltetését is – a GreenEstate Hungary Kft. saját erős beruházásán keresztül garantált.

HOGYAN MŰKÖDIK A RENDSZER?

A GE Pipe egyik végének a melegítésével a benne lévő folyadék gőzzé válik. A gőzrészecskék elvándorolnak a cső másik hidegebb végébe, és ott a kicsapódás által leadják a hőt, majd a kicsapódott folyadék visszavándorol a gőzképző részbe. A folyamat mindaddig ismétlődik, amíg a cső két vége között hőmérséklet különbség áll fenn.

A GE Pipe alkalmazása lehetővé teszi a forró áramló közegek hőátadását. Ez azt jelenti, hogy a GE Pipe forró közegben lévő része (legyen az víz vagy levegő) hőt von el, ezáltal a másik hidegebb közegű résznek átadja a hőt. A GE Pipe rendszerek önálló hőcserélő rendszerként működnek. A hőátadás a hőcserélő azon felületének a funkciója, amely közvetlen érintkezésben van az áramló közeggel. A GE Pipe hossza és száma variálható, ezáltal számtalan és a legkülönbözőbb teljesítményű hőcserélő kialakítását teszi lehetővé.
A hő átadásának ez a módja olyan újszerű megoldás, amelyet a gyártó cég önállóan fejlesztett ki.

Partnerünk: GreenEstate