Szolgáltatásaink

Manapság nem biztos, hogy megengedheti magának egy vállalkozás, hogy saját alkalmazásban foglalkoztasson energetikai szakembert. Célunk, hogy hatékony segítséget tudjunk nyújtani az energiafelhasználás optimalizálása terén, és hogy segítsünk Önnek megalapozott döntést hozni.  Szolgáltatásaink körét 4 nagy csoportra osztottuk – I.-IV. –, és úgy alakítottuk ki, hogy tevékenységünkkel lefedjük az energiagazdálkodás teljes vertikumát, ezáltal személyre szabott, átfogó megoldásokhoz juttatjuk Önt.

Megtakarítást, versenyképességet és fenntarthatóságot kínálunk!

Energia management

Energiamenedzsment szolgáltatásaink azon energiaköltségek optimalizációs lehetőségek feltárását és alkalmazását tartalmazzák, amelyek döntően műszaki beruházás nélkül teszik lehetővé a jövőbeni kifizetések csökkentését, illetve folyamatosan biztosítják az energiaköltségek optimális szinten tartását.

Energetikai korszerűsítés

Energetikai beruházási tevékenységünk a felhasznált energiamennyiség csökkentésére irányuló műszaki lehetőségek beazonosításától kezdve a beruházások műszaki – gazdasági előkészítésén és megvalósításán át egészen a projekt finanszírozásáig terjedhet.

Beruházások finanszírozása

Finanszírozási tevékenységünk keretében az energetikai beruházás pénzügyi forrásainak biztosítása nem a megrendelő tőkeszerkezetét terheli, hanem a SAVEsco által kerül biztosításra az alábbi konstrukciók valamelyikének testre szabásával.

Energetikai üzemeltetés